Visual Trading

Visual Trading / Helena Lahtinen

Olen Helena Lahtinen ja puuhanainen Visual Trading ja Tilaatuote -verkkokaupan kulisseissa.

Toimenkuvani on niin kirjava, ettei sitä voi somepostaukseen laittaa, mutta käärin hihat niin nettisivujen kuin isojen kuvatulosteidenkin parissa enkä kaihda fyysistäkään hommaa eli keikun tikkailla asentamassa teippejä milloin mihinkin ikkunaan ja auton oveen.

Innostun uusista ideoista ja rakastan ideointia eli jos sulla on joku pähkähullu idea, niin laitahan viestiä ja funtsitaan, miten se toteutettaisiin!
Ilona Deco

Ilona Deco / Anne Kankaanpää

Ilona Deco kehittää ja valmistaa Hilma-Marian tuotemerkillä saippuoita ja kodinhoidon tuotteita Suomessa käsityönä.

Kun lapsenlapseni sairastui psoriakseen joitakin vuosia sitten, syntyi meillä aito tarve mahdollisimman luonnollisille, turvallisille ja hellästi peseville tuotteille. Kun sellaisia ei helpolla löytynyt markkinoilta, päätin yrittää luoda ne itse. Hilma-Marian tuotesarjaa alettiin kehittelemään, tuotteita pohdittiin käyttötarpeiden mukaan ja tuoksuja luotiin niin että ne ovat käyttäjälle mieluisia mutta myös herkkäihoisille sopivia.

Hilma-Marian tuotteet pyritään valmistamaan mahdollisuuksien mukaan kotimaisista raaka-aineista sekä luonnontuotteista. Tuotesarjamme on osaksi ekologinen, esimerkiksi Piparminttu, Lemon, Punainen greippi ja Rosmariini pyykkietikat ovat täysin ekologisia tuotteita, niissä käyttämämme tuoksut ovat eteerisiä luonnon tuoksuöljyjä.

Uutuustuotteemme Tiskisaippua uudelleen käytettävässä keramiikka-astiassa, on alkua Zero Waste tuotteillemme.
Kun julkaisimme tuotteen 29.1.-21, se sai niin valtavan huomion, että tuotteet loppuivat heti kesken.

Jälleenmyyjämme löydät https://www.ilonadeco.fi sekä kasvavan valikoiman tuotteitamme tilaatuote -verkkokaupassa. 

Korusuunnittelu Henna K

Korusuunnittelu Hennak / Henna Kallionkieli

Olen porilainen kultaseppä Henna Kallionkieli. Suunnittelen ja toteutan korut asiakkaalle käsityönä omien toiveiden mukaan. Minulla on lisäksi valtava määrä omia korusarjoja.

Valmistan myös muistokoruja. Sulatan metallin myös asiakkaan omasta materiaalista. Lisäksi teen jouhi- sekä tuhkakoruja.

Korujen lisäksi käsissäni muovautuu myös nahka. Teen nahasta hevos- ja koiravarusteita, sekä laukkuja ja paljon muuta. Pajallani (Yrjönkatu 11, Pori) pidän myös erilaisia korukursseja. Tuotteitani on nyt myös myynnissä tilaatuote.fi -verkkokaupassa.